Големият проблем в България е къде изчезват милиардите. Само от скиритите

...
Големият проблем в България е къде изчезват милиардите. Само от скиритите
Коментари Харесай

Елена Йончева: Въпросът не е какъв остров е купил или ще купи Борисов. С милиард евро могат да се купят много острови

Големият проблем в България е къде изчезват милиардите. Само от скиритите акцизи на горива някой е присвоил 1 милиарда евро.
 Великодушен Борисов позволи на медиите да пишат каквото си желаят  Темата за гръцкия остров и Борисов смъкна предаването на Милен Цветков  Премиерът ядосан на гръцки медии: Гръмнали, че съм купил остров. Нещастни, долни лъжци жълти! Мръсници!
Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева пред публицисти в Народното събрание.

Въпросът не е какъв остров си е купил или ще си купи Бойко Борисов, тъй като с милиард евро могат да се купят доста острови, уточни тя.

Йончева сподели, че в доклад на Държавния департамент на Съединени американски щати за България се приказва за корупция по високите етажи на властта и използване на комплицирана скица за заграбване на пари. 

Борисов си е взел цяла България. А дали си е взел остров или архипелаг, мислейки за своето бъдеще, това би трябвало да проверяват профилираните служби, добави тя.

Според нейния сътрудник от Българска социалистическа партия Александър Симов не престават да се натрупват доказателства за това, че в България цензура на процедура съществува.

Повод за това ни дава спряното предаване на Милен Цветков, тъй като той си е разрешил да се заиграва с вътрешния свят и душевните терзания на Бойко Борисов около новината, подправена или не, че си е купил остров, съобщи той.

Симов насочи риторичен въпрос как журналистическите стандарти въжат единствено за Бойко Борисов и добави, че тежката медийна среда в България е директно разследване от водената от премиера политика.

У нас убити публицисти, за благополучие, няма, само че към този момент виждаме, че има убити тематики и излъчвания. Убийството може да не е единствено физическо, само че и морално и журналистическо и това се случва пред очите ни, добави депутатът от Българска социалистическа партия. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР